Kurs zorganizowany przez Stowarzyszenie Kucharzy Polskich

W dniach 13 – 23 listopada 2023 roku w Pracowni żywienia i gastronomii w Zespole Szkół nr 1 w Białej Piskiej odbył się kurs, zorganizowany przez Krzysztofa Wierzbę wiceprezesa Stowarzyszenia Kucharzy Polskich i Krzysztofa Szulborskiego prezesa Stowarzyszenia Kucharzy Polskich.
Tematyka szkolenia:
1. Finger futz.
2. Hamburgery Czisburgery.
3. Tortilla meksykańska hiszpańska włoska.
4. Kluski w sosie grzybowym.
5. Dekoracje ciast i destery.

Wszelkie prawa zastrzeżone © Zespół Szkół nr 1 w Białej Piskiej

Realizacja: Superszkolna.pl

  • Projekt pt. " Do Europy po kwalifikacje" Fundusze Europejskie dla Rozwoju Społecznego , Braga - Portugalia, Gr. II Październik 2024r.
  • |
  • Projekt "Ku pracy"- FEWM.06 Edukacja i kompetencje EFS
  • |
  • Zespół Szkół nr 1 w Białej Piskiej - KUŹNIĄ TALENTÓW KULINARNYCH 2024 roku - tutuł nadany przez Stowarzyszenie Kucharzy Polskich
  • |
  • ZAJRZYJ na ARCHIWALNĄ stronę naszej szkoły - KLIKNIJ