Certyfikat "Kuźnia talentów kulinarnych" dla Zespołu Szkół nr 1 w Białej Piskiej

Konferencja: "Mazurskie trendy kulinarne a rzeczywistość szkolna" Film dokumentuje niezwykłe wydarzenie zorganizowane przez Zespół Szkół nr 1 w Białej Piskiej. Konferencja poświęcona była tematyce współczesnych trendów kulinarnych w regionie mazurskim oraz ich wpływowi na edukację młodych adeptów gastronomii. Widzowie zobaczą pełny przebieg konferencji, począwszy od uroczystego powitania gości przez uczniów w strojach gastronomicznych, po dynamiczne wystąpienia ekspertów i partnerów szkoły. Kluczowymi punktami programu były: Prelekcja dr inż Krystiana Tarczyńskiego z Uniwersytetu w Siedlcach na temat nowoczesnych metod oceny jakości mięsa wieprzowego. Prezentacja dobrych praktyk współpracy szkoły z pracodawcami, w tym europejskich doświadczeń zdobytych podczas projektów Erasmus+. Uroczystość nadania certyfikatu „Kuźnia Talentów Kulinarnych” przez Prezesa Stowarzyszenia Kucharzy Polskich, Krzysztofa Szulborskiego, zakończona odsłonięciem pamiątko

Powiązane wiadomości:

Zobacz inne filmy

Wszelkie prawa zastrzeżone © Zespół Szkół nr 1 w Białej Piskiej

Realizacja: Superszkolna.pl

  • Projekt pt. " Do Europy po kwalifikacje" Fundusze Europejskie dla Rozwoju Społecznego , Braga - Portugalia, Gr. II Październik 2024r.
  • |
  • Projekt "Ku pracy"- FEWM.06 Edukacja i kompetencje EFS
  • |
  • Zespół Szkół nr 1 w Białej Piskiej - KUŹNIĄ TALENTÓW KULINARNYCH 2024 roku - tutuł nadany przez Stowarzyszenie Kucharzy Polskich
  • |
  • ZAJRZYJ na ARCHIWALNĄ stronę naszej szkoły - KLIKNIJ