Plan zajęć w roku szkolnym 2019/2020 kursu kwalifikacyjnego w ramach kwalifikacji RL.03 w Zespole Szkół nr 1 w Białej Piskiej

Poniedziałek, 23 września 2019 07:14 Tadeusz Kowalczyk

DO POBRANIA:

- PLAN

PODRĘCZNIKI 2019/2020

Sobota, 6 lipca 2019 06:48 Tadeusz Kowalczyk

WYKAZ PODRĘCZNIKÓW NA ROK SZKOLNY 2019/2020 – technikum 4-letnie

WYKAZ PODRĘCZNIKÓW NA ROK SZKOLNY 2019/2020 – technikum 5-letnie

Pisali o nas w Rolniczym Przeglądzie Technicznym

Czwartek, 21 marca 2019 19:14 Tadeusz Kowalczyk

Rolniczy Przegląd Techniczny w nr 3 Marzec 2019 w artykule pt: "Współpraca John Deere ze szkołami rolniczymi" strona 48.

Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych.

Czwartek, 21 marca 2019 19:04 Tadeusz Kowalczyk

Dnia 1 marca obchodziliśmy Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych. Dyrektor Miejsko-Gminnego Ośrodka Kultury w Białej Piskiej p. Hanna Zawalich, aby uczcić tych, którzy "oskarżeni o wierność i cnotę wędrowali przez polską Golgotę", dn. 20 marca br. zaprosiła uczniów naszej szkoły na piękną lekcję historii.

Udział TŻiUG w seminarium lodowym.

Środa, 20 marca 2019 06:46 Tadeusz Kowalczyk

Dnia 14 marca uczniowie klasy I i II Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych  Zespołu Szkół nr 1 w Białej Piskiej wraz z nauczycielkami p. Martą Niecikowską i p.Danutą Witkowską wzięli udział   w „Seminarium lodowym Ambasador 92”.

Spotkanie odbyło się w Orzyszu w hotelu Perła. Producent lodów, firma FABBRI zapoznał uczniów z przemysłowym wytwarzaniem lodów oraz z bieżącymi trendami dotyczącymi elementów dekoracyjnych używanych w przygotowaniu deserów lodowych.